Klubbmöte 5 feb

2019-02-06

Peter Heljesten redovisade resultatet av KlubbMästerskap 2019 etapp 1. Juryn bestod av medlemmar från Gagnef fotoklubb. 47 medlemmar hade lämnat in 147 bilder. 37 bilder blev antagna och 5 favoriter utsågs.

Lena Weilandt visade bilder från en strapatsrik resa till Kina. Besök i städer såväl som naturområden som inte besöks så ofta av den sk vanliga turisten. Fantastiska landskapsbilder och bilder från ovanliga stadsmiljöer. Med på resan var även Claes Grundsten som "fotografiskt stöd". Du kan läsa mer i Kamera&Bild nr 2019-2.

Anne-Charlotte Bergenheim visade naturbilder från sina hemtrakter som spände över ett helt år. Älgkalvar, rävungar, rådjur, orm, blommor och fantastiska vyer.

Michael Rhodin presenterade temagruppen "Porträttpanelen".

Till "Utmaningen" hade det kommit in sju bilder och till "Våga Visa" 3 bilder.

BeO

Nästa månadsmöte

Tisdag  september

Vi ses i Enskede Skola som vanligt klockan 19:00
Kom gärna lite tidigare, kaffe serveras från 18:30.

Månadens utmaning:

Utmaning till september 2019  "?"

KLICKAHÄR för att lämna in din NYTAGNA bild.

Senast 27 augusti

Resultat maj 2019

VågaVisa

KLICKAHÄR för att lämna in din bild

Senast 27 augusti

Resultat maj 2019

Hitta hit? Läs HÄR

Aktuellt i klubben

Läs Exponera!

Håll dig ajour med vad som händer i fotoklubbssverige. Läs Riksförbundets tidning Exponera!

Läs Exponera här!