SVEFO Bild-17

2017-03-27

I söndags redovisades resultaten i Bild-17. Man kan väl påstå att det gick bra för oss: EFK blev bästa klubb och Jerry Hermansson bästa fotograf med god marginal. Totalt fick 10 fotografer från EFK utmärkelser, stort GRATTIS till Jerry Hermansson, Magnus Stengård, Anki Berg, Ulla Duell, Anders Fredriksson, Roger Arnefalk, Jan Tengqvist, Dick Eriksson, Göran Zebühr och Ninni Andersson.

SVEFO hade idag söndag 26 mars sitt årsmöte och sin redovisning av den digitala tävlingen BILD-17.

På årsmötet framfördes krav på SVEFO:s styrelse om samråd med klubbarna för att få en aktivare samverkan och verksamhet och förhoppningsvis också ett större deltagande i SVEFO:s tävlingar.

Sven-Erik Johansson                                                                     Foto: Jan Tengqvist

Från Enskede Fotoklubb deltog 18 fotografer med totalt 129 bilder, vilket motsvarar 45% av samtliga bidrag.
Enskede Fotoklubb blev bästa klubb och tog därmed hem vandringspriset för gott.
Bäste fotograf blev Jerry Hermansson i överlägsen stil, mycket imponerande!
Ulla Duell vann i klassen för färgbilder.

Göran Zebühr                                                                                  Foto: Jan Tengqvist

Dick Eriksson                                                                                   Foto: Jan Tengqvist

Magnus Stengård                                                                            Foto: Jan Tengqvist

Jan Tengqvist                                                                                      Foto: Göra Hallin

Foto: Jan Tengqvist

Se komplett resultatlista: http://www.svefo.eu//index.php?page=bild-17-resultatlista

Med vänlig hälsning Dick

Dick Eriksson

Nästa månadsmöte

Tisdag  oktober

Vi ses i Enskede Skola som vanligt klockan 19:00
Kom gärna lite tidigare

OBS!
Parkeringsavgift har införts på gatorna kring skolan. ->

Månadens utmaning:
"Modelejon" ->

EN (1) nytagen bild mailas senast en vecka innan mötet, dvs den 26 september.

Mailadress:
utmaning(snabel-a)enskedefotoklubb.se
Pixlar:
Max 2000 på längsta sidan
Filstorlek:
Max 1500KB

Filnamn: Fornamn_Efternamn_Utmaningstitel.JPG
Tex: bjorn_hakansson_smorgas_.jpg

OBS! INGA ÅÄÖ, mellanslag eller andra "konstiga" tecken.

Här kan du se bilder från tidigare utmaningar ->

Hitta hit? Läs här

Aktuellt i klubben

Läs Exponera!

Håll dig ajour med vad som händer i fotoklubbssverige. Läs Riksförbundets tidning Exponera!

Läs Exponera här!

Lightroomproblem?

Moderskeppets Sanna Jantorp har listat de vanligaste problemen med Lightroom.