Ny medlem

I vår klubb är bilden i fokus.
Det betyder att vi inte direkt känner några gränser för vad som är en bild. Det kan vara svart/vitt eller färg, djur & natur eller gatufoto, porträtt eller stileben, manipulerade eller puristiskt orörda bilder.

Kameran
Det spelar ingen roll hur bilden kommer till, det bör ju vara en kamera men sedan spelar det ingen roll. Digitalt eller film (sk analogt), storformat eller småbild, fullformat sensor eller iPhone, proffs- eller amatörkamera.

Möten
Vi träffas första tisdagen i varje månad och tittar på fina bilder, lyssnar på intressanta gästfotografer och pratar om foto.

Intressegrupper
Utöver våra månadsmöten bildas intressergrupper av medlemmarna själva när behov finns. Ibland presenterar grupperna sina framgångar och erfarenheter på något klubbmöte. Detta är ett sätt att ta till vara alla medlemmars intresse.

Intresserad?
Är du intresserad av att bli medlem i EFK har du möjlighet att besöka oss två månadsmöten innan du bestämmer dig för medlemsskap. Kom då gärna lite innan så vi hinner säga "Hej". Lokalen är öppen från 18.30. Observera att vi i juli och augusti har mötesuppehåll!

Medlemsavgiften

Se Om oss.

Intresseanmälan

Vad heter du:
Din adress:
Postnr:
Ort:
Ditt telefonnummer:
Din e-postadress:
Vill du bli kontaktad?:Ja Nej 
Vad intresserar dig?:
Din födelsedag (ÅÅ-MM-DD):
Meddelande till oss:
 

PuL

Enskede Fotoklubb
info(snabel-a)enskedefotoklubb.se

Enskede Fotoklubb skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att kunna skicka ut klubbaktuellt och annan information om klubben. Medlemsmatriklen ger dig också möjlighet att logga in på medlemsidorna.

De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, adress, telefonnummer, epostadress, födelseår och inträdesdatum i klubben.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom klubben. Inga personuppgifter kommer att lämnas ut till tredje part.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

Genom att skicka in detta formulär samtycker du till att Enskede Fotoklubb behandlar personuppgifter om dig i enlighet med det ovanstående.


Nästa klubbmöte


Göran Segeholm om bilder

Varför ska man ta bilder?

Se videon här

Copyright © Enskede Fotoklubb : info@enskedefotoklubb.se cookies copyright