För våra medlemmar

Användarnamn
Lösenord

Jag har glömt mitt användarnamn eller lösenord

Vill du lägga in eller byta bild i matrikeln? Klicka här och läs instruktionerna till höger i det nya fönstret!

Tips:

Ibland händer ingenting när du försöker logga in. Men skenet kan bedra och du kan vara inloggad ändå. Klicka på "Vill du lägga...." så visar det sig om du är inloggade eller inte.

Medlemsbilder på dagordningen!

Vi vill gärna se dina bilder.

Foto: Anders Fredriksson

Har du en samling bilder eller ett projekt du är nöjd med så vore det skoj om du visade detta på ett månadsmöte.

• Din presentation skall vara runt 15-20 minuter.
  • Din presentation skall ha ett fotografiskt tema. En röd tråd. Tänk berättelse.
  • Tips: Berätta om din idé. Från ax till limpa. Före/Efter. Bakombilder. Din redigering.
  • Var öppen för en dialog med dina tittare.

Gör klart allt hemma och kom förberedd till mötet i god tid innan mötet drar igång så vi kan testa din presentation. Ha med dig dina bilder i färdigt format på en usb-sticka. Har du egen dator med dig tar du även med dig adapterkablar så du kan ansluta dig med VGA (den blå kontakten).  Ta även med din strömadapter.

Optimal bildstorlek är baserad på skolans projektor som visar 1024 x 768 pixlar

Känner du att du vill ge dina medlemskompisar 20 minuter av din tid så tveka inte utan skicka ett mail till medlemsbilden(snabel-a)enskedefotoklubb.se

Vi återkommer så vi kan planera in vilket möte där scenen är din.