Enskede Fotoklubb grundades 1950

Välkommen till klubben där bilden står i fokus. Vi kryddar med mycket fotoglädje.

Våran fotoklubb är en klubb där vi har roligt och får utlopp för vår foto- och bildglädje. Alla bilder är bra bilder, vare sig de är digitala eller papper, färg eller svart/ vita, djur & natur eller gatufoto, porträtt eller stileben, manipulerade i bildbehandling eller orörda bilder. Alla bilder är bra bilder.

Visst är tekniken viktig men det är ändå fotografen som tar bilden. Kameran har liten betydelse, en jättebra proffskamera duger lika bra som en iPhone, en bladare kan ta lika bra bilder som en instamatic. Alla kameror som kan ta en bild är bra kameror.

Enskede skola, Stockholmsvägen 30, Enskede

Ingången hittar du längst till vänster på huvudbyggnaden, bakom träden. (Foto Magnus Stengård)

Bakom ingång B1 finner du mötet.                                          (Foto Magnus Stengård)

Vägvisning från T-bana Sandsborg

Kom med i gänget!

Första tisdagen i månaden träffas vi kl 19.00 i Enskede skola för att titta på bilder,
lyssna på föredrag, prata om foto och - för de som vill - även deltaga i olika tävlingar.
Någon gång per termin anordnas utflykter, både planerade och spontana.

Tag gärna kontakt med vår sekreterare eller fyll i din intresseanmälan i denna blankett.

Är du intresserad av att bli medlem i EFK har du möjlighet att besöka oss två månadsmöten innan du bestämmer dig för medlemsskap. Kom då gärna lite innan så vi hinner säga "Hej". Lokalen är öppen från 18.30. Observera att vi i juli och augusti har mötesuppehåll!

Medlemsavgiften

Full medlemsavgift är 500:- för vuxna och 250:- för studerande under 25 år.
Avgiften sätts in på postgiro 91 74 61-6, skriv ditt namn och att det gäller medlemsavgift.
Om du kommer med som ny medlem under höstterminen (sep-dec) betalar du halv avgift (250 kr).

Sven-Erik Johansson
Dick Eriksson  Ledamot, Sekreterare
Staffan Strömberg Ledamot, Kassör
Ninni Andersson Ledamot
Anita Axtelius
Ledamot, Webmaster
Anders Fredriksson Ledamot
Lars Larsson Ordförande emeritus
Peter Heljesten Adjungerad ledamot

Övriga funktioner

Anita Gustavsson
Revisor
Bengt Carlsson Revisor
Cay Englund
Revisorsuppleant
Britt Rehnfeldt Valberedning, sammankallande
Kersti Sköld
Valberedning

Policy för publicering på hemsidan

Enskede Fotoklubb är en fristående förening utan kommersiella
intressen.

Denna hemsida är i första hand tänkt att användas för att sprida information, som rör klubbens verksamhet, till klubbens medlemmar. Klubbmedlemmar får publicera egna bilder och även annonsera försäljning av egen fotoutrustning till andra klubbmedlemmar.
Hemsidan vänder sig också till de som är intresserade av att bli medlemar i en fotoklubb.

Information som publiceras på hemsidan ska därför vara i linje med dessa syften. Med publicering avses även länkinformation till andra hemsidor.

I samband med aktiviter kan sponsorer och liknande bli publicerade efter styrelsebeslut.

Nästa klubbmöte