Så här blev resultatet i Reportagetävlingen 2016.

26 medlemmar har röstat, vilket blev sammanlagt 78 st röster.

Bild från vinnande reportage "Skörd"                                               Foto: Bengt Håkansson

Tävlingen som är fristående och inte ingår i klubbmästerskapet, är öppen för alla medlemmar i Enskede Fotoklubb som betalat medlemsavgiften för året och för hedersmedlemmar. Varje deltagare får lämna in ett (1) tävlingsbidrag bestående av minst 5, högst 10 digitala bildfiler; monokromt, färg eller blandat. Reportaget/bildberättelsen skall skildra en HÄNDELSE. Händelsen kan vara verklig eller iscensatt (regisserad). Reportaget/bildberättelsen ska ha en titel och varje bild får ha en text om högst 15 ord.

Vinnaren utses genom omröstning på webbplatsen bland klubbens medlemmar. Varje medlem får välja ut tre reportage/bildberättelser, utan inbördes ordning, som hon/han tycker bäst om.

Poäng

Placering Reportage nr Namn Titel