Välkommen till fotoklubben där BILDEN står i fokus

Hej!

Torsdag, den 23 maj, är det dags för en ny stadsfotokväll.

Denna gång ses vi på Nationalmuseum för att fota konsten och interiörerna.

Mötespunkt: Museets trappa vid huvudentrén på södra Blasieholmen

Tid: Klockan 18:00

Museet har öppet fram till kl. 21:00 och kafeterian till kl. 20:30. Det kostar inget att gå in på Nationalmuseum så vida du inte vill besöka de gästande utställningarna som tex "Dansk guldålder". Då är avgiften 150 kr för respektive 120 kr för pensionärer.

Om du planerar att komma svarar du till anitagustavsson811@gmail.com. I annat fall gör du ingenting.

Mvh Anita, tele 070-2020733

EFK-kväll 4 juni

läs inbjudan HÄR

Temat till KM 3 är ”Väsen...  enligt folktron”

Vad lurar bakom trädet därborta? Är det en vätte som vill försöka stjäla dina blåbär – eller ett skogsrå som kommer att locka bort dig från stigen så du går vilse i skogen?

Vad lurar runt hörnet? Är det något som vill försöka få dig att gå vilse i tunnelbanans virrvarr?

Vad lurar i blicken? Något som vill förleda dig?

-Visst finns det väsen. Förr sa man att de fanns i skogen. I dagens värld finns de överallt. Bara att se sig omkring och med rätt ögon.

Inlämning: 3 september
Presentation: 8 oktober

Max tre (3) projektionsbilder

Problem med massutskick av E-brev

Det finns ett tekniskt problem vid massutskick av e-brev från vår IT-leverantör (Surftown) som medför att vissa mottagare inte får sitt e-brev. Det är t.ex.mottagare med Hotmail, Live.se, Google, Outlook och kanske fler som drabbas.

Det finns för tillfället ingen snabb lösning på problemet. Även utskick till temagrupperna drabbas. Det medför att alla temagrupper får se över sina sändlistor så att alla gruppmedlemmar får sitt e-brev. Enklaste tillfälliga lösningen är kanske att ansvariga skapar egna sändlistor i sina E-postprogram för de mottagare som drabbas.

KM 2019 E2

Eller "KlubbMästerskap 2019 Etapp 2" som vi säger på normal svenska. Bilderna är lämnade och i avvaktan på resultatet får vi nöja oss med att beundra de "anonyma" bilderna. Etapp 2 gäller påsiktsbilder (pappersbilder), kollektion.

Det är 30 medlemmar som skickat in 99 bilder. Inlämnade bilder finns nu under BILDER.

______________________________________________________________________________________

SVEFO BILD-19

Foto: Jan Tengqvist

Så här glad var Sven-Erik när han fick mottaga pris för bästa fotoklubb i BILD-19.

Från vänster: Knut Koivisto jury, Sven-Erik EFK, Ola Billmont jury och Inga Nathorst ordförande i SVEFO.

Resultat och bilder kan du se HÄR.

Vinnare i färgklassen blev Ushioda Kazi  från EFK, på bild nedan.

Foto: Jan Tengqvist

Från vänster Knut Koivisto, Ushioda Kazi och Ola Billmont.

Foto: Jan Tengqvist

Bild på nästan alla som var med och grejade "Bästa klubb".

Från vänster: Ushioda Kazi, Jerry Hermansson, Roger Arnefalk, Bo Nilsson, Anders Fredriksson, Anita Gustavsson, Ninni Andersson, Göran Zebühr och Michael Rohdin.

Presentation av Porträttpanelen

Nu har gruppen fått en egen hemsida som hittas HÄR.

Klubbens styrelse för 2019

Foto: Jan Tengqvist

Från vänster: Staffan Strömberg, Michael Rohdin (ordförande), Peter Heljesten, Anna Jarlhäll, Anette Palmquist, Anders Fredriksson och Bengt-Ove Olsson.

Nästa månadsmöte

Tisdag  september

Vi ses i Enskede Skola som vanligt klockan 19:00
Kom gärna lite tidigare, kaffe serveras från 18:30.

Månadens utmaning:

Utmaning till september 2019  "?"

KLICKAHÄR för att lämna in din NYTAGNA bild.

Senast 27 augusti

Resultat maj 2019

VågaVisa

KLICKAHÄR för att lämna in din bild

Senast 27 augusti

Resultat maj 2019

Hitta hit? Läs HÄR

Hänt i klubben

2019-03-05 Årsmöte 2019
2019-02-13 JapanFoto kod
2019-02-06 Klubbmöte 5 feb
2018-05-08 Jury KM Etapp 2

Aktuellt i klubben

Läs Exponera!

Håll dig ajour med vad som händer i fotoklubbssverige. Läs Riksförbundets tidning Exponera!

Läs Exponera här!