För våra medlemmar

Användarnamn
Lösenord

Jag har glömt mitt användarnamn eller lösenord

Vill du lägga in eller byta bild i matrikeln? Klicka här och läs instruktionerna till höger i det nya fönstret!

Tips:

Ibland händer ingenting när du försöker logga in. Men skenet kan bedra och du kan vara inloggad ändå. Klicka på "Vill du lägga...." så visar det sig om du är inloggade eller inte.

Medlemsbilder på dagordningen!

Vi vill gärna se dina bilder.

Foto: Anette Palmquist

Bilder från fotoprojekt, fotoresor, workshops

Har du varit på en fotoresa någonstans eller jobbat med ett fotoprojekt ett tag eller gått en kurs eller varit på en workshop. Vi ser fram emot att få höra dig berätta och få se dina bilder.

Fotografporträtt

Ett mycket givande och utvecklande programinslag. Du får berätta om en fotograf som du uppskattar och visar bilder av denne. Bra sätt att utveckla sin egen bildstil och tipsa kompisar. Du får gärna ge oss andra en hemuppgift att ta en bild i dennes anda eller som efterliknar en av dennes bilder som vi tittar på och pratar om under senare månadsmöte.

Allmänna råd

• Tidsåtgång 15-30 minuter.
  • Din presentation skall ha ett fotografiskt tema. En röd tråd. Tänk berättelse.
  • Tips: Berätta om din idé. Från ax till limpa. Före/Efter. Bakombilder. Din redigering.
  • Var öppen för en dialog med dina tittare.

Gör klart allt hemma och kom förberedd till mötet i god tid innan mötet drar igång så vi kan testa din presentation. Ha med dig dina bilder i färdigt format på en usb-sticka. Har du egen dator med dig tar du även med dig adapterkablar så du kan ansluta dig med HDMI. Ta även med din strömadapter. Optimal bildstorlek är baserad på vår projektor som visar 1920 x 1080 pixlar.

Känner du att du vill ge dina medlemskompisar en stund av din tid så tveka inte utan skicka ett mail till medlemsbilden(snabel-a)enskedefotoklubb.se

Vi återkommer så vi kan planera in vilket möte där scenen är din.

Medlemssidor