Mobilbildstävlingen 2021

Tävlingen är helt ny för året.

Är fristående och ingår inte i klubbmästerskapet.

Tävlingen är öppen för alla medlemmar i Enskede Fotoklubb som betalat medlemsavgiften för innevarande år och för hedersmedlemmar. Varje deltagare får lämna in tre (3) tävlingsbidrag; monokromt, färg eller blandat. Bilderna ska följa temat men bedöms var och en för sig.

Fotografens namn får inte framgå av titel eller i text på bilderna. Ej heller selfies. Bilderna, eller väldigt snarlika, får inte heller ha varit publicerade på sociala media.

Bilderna ska vara tagna med mobilkamera eller surfplatta och vara i stående format.

Bilderna ska ha en titel. Det är endast tillåtet att manipulera bilderna i de bildbehandlingsprogram som finns i mobilkameror/surfplattor. Samtliga filer ska vara i formatet .jpg och med fullständiga metadata.

Tävlingsbidragen skickas till mobilbilden(at)enskedefotoklubb.se. Skall vara uppladdat senast den 9 mars 2021

kl 23:59.

Årets tema ”Lyckliga gatan”

Omröstning

Bilderna kommer att finnas att se på klubbens hemsida. Vinnaren utses genom omröstning bland klubbens medlemmar. Varje medlem får fördela 3 poäng på 3 olika bilder, utan inbördes ordning, som hon/han/hen tycker bäst om. Det är INTE tillåtet att rösta på det egna bidraget. Om du deltar i tävlingen men inte själv röstar får du automatiskt 5 poängs avdrag.

Dina röster skickar du senast 31 mars till mobilbilden(at)enskedefotoklubb.se.

För dina tre röster anger du titeln på de respektive bilderna. Skriv ditt eget namn också.

Publicering

Genom att skicka in bilder till tävlingen samtycker du till att klubben får använda dina bilder för visning inom klubben och på klubbens hemsida. Du samtycker också till att klubben lagrar namn och e-postadress tillsammans med bilden. Som fotograf ansvarar du för att du har nödvändiga tillstånd att publicera bilden.

Bilderna kan även komma att användas i kommande programinslag under Klubbmöten. Bra att i förskott notera hur du tänkte med bilderna när du tog dem. Även om hur du gjorde med bildbehandlingen.

Vinnaren

Resultatet redovisas på klubbmötet i april. Vinnaren får ett presentkort på 250 kr.