Enskede Fotoklubb, tävling Reportage/Bildberättelse 2020.

Nu är det dags. Följ länken nedan. Du känner igen miljön. Gör som vanligt som vid tävlingar.

Den tvingande flytten till nytt webbhotell har medfört ett behov av genomgång och vissa ändringar av koden för uppladdningssystemet.

Drabbas du av något oväntat.Ta en skärmdump och skicka den till uppladdning@enskedefotoklubb.se.

Slutdatum klockan 23:59 den 13 oktober. Omröstningen börjar dagen efter. Det kommer mera information.

Vinnaren av Reportagetävlingen får ett presentkort på 500 kr.

Lycka till hälsar Peter!

Tävlingen är fristående och ingår inte i klubbmästerskapet.

Tävlingen är öppen för alla medlemmar i Enskede Fotoklubb som betalat medlemsavgiften för 2020 och för hedersmedlemmar. Varje deltagare får lämna in ett (1) tävlingsbidrag bestående av minst 5, högst 10 digitala bildfiler; monokromt, färg eller blandat. Titelsidan ingår i det totala antalet bilder (5-10). Reportaget/bildberättelsen skall skildra en HÄNDELSE. Händelsen kan vara verklig eller iscensatt (regisserad).

Reportaget/bildberättelsen ska ha en titelsida i .jpg -format. På denna sida får vid behov placeras en förklarande text. Typsnittet bör inte vara mindre än 14 punkter och gärna lättläst. Fotografens namn får inte framgå av titel eller text.

Bildbehandling: Det är tillåtet att manipulera bilderna i ett bildbehandlingsprogram.

Bildformat: Bilden längsta sida får vara högst 1920 pixlar, höjden högst 1080 pixlar och storleken högst 2MB. Samtliga filer ska vara i formatet .jpg. Bildfilerna ska vara märkta så att bilderna visas i rätt ordning.

Tävlingsbidraget skickas med länken nedan, ungefär samma förfarande som vid KM-inlämning. Bidraget skall vara uppladdat senast den 13 oktober 2020 kl 23.59.

Vinnaren utses genom omröstning på hemsidan bland klubbens medlemmar. Varje medlem får välja ut tre reportage/bildberättelser, utan inbördes ordning, som hon/han tycker bäst om. Det är INTE tillåtet att rösta på det egna bidraget! Dina röster skickar du senast 31 oktober till reportage(a)enskedefotoklubb.se.

För dina tre röster anger du namnen på respektive reportage.

Skriv ditt eget namn också.

Inlämningssystemet: https://enskedefotoklubb.se/upload/reportage/login.php

Resultatet redovisas på klubbmötet i november.