Välkommen till fotoklubben där BILDEN står i fokus

Trevlig sommar!

Trevlig sommar önskas er alla från klubben. Vi ses igen på Klubbmöte 14 september i Årsta. Innan dess håll utkik i Sommarlistan efter aktiviteter och Naturfotogruppernas Fotoutmaning.

ps. Det blir kallare? ds

Sommaravslutning 8 juni på Långholmen

För inlämning av bilder, använd länk "Stadsfoto helginlämning" som du hittar på Stadsfotos hemsida. Det blir/blev naturligtvis inga helgbilder men vi återanvänder den länken för bilderna från Långholmen.

LÄNK till inskickade bilder.

KM2 2021 resultat

LÄNK

Inbjudan till EFK Grundkurs i studio under hösten

Håll utkik i din mejlkorg. Inom kort finns en inbjudan som väntar på dig.
18 medlemmar ges möjligheten under hösten. Kölista upprättas.

Hälsar
Peter Heljesten

KM2021E2 - inlämnade konstverk

Hopp för att se bilderna.

Boka kvällen den 24 november i era kalendrar.

Blir en helkväll med Enskede Fotoklubb i Årsta Folkets Hus Bio.
Förbered även dina fotointresserade vänner, för detta datum, att Enskede Fotoklubb har något på gång även för dem.
Information kommer i sommar

Peter Heljesten

70-årskalaset är flyttat till hösten 2021

Kalaset blir den 22 oktober (hoppas vi). Skansens Nyloftet

Planeringen fortgår. Vi har något skojigt att se fram emot till våren. Innan dess hittar vi på andra aktiviteter. Ut och fota tillsammans t.ex.

Välkommen till fotoklubben där bilden står i fokus!

Enskede fotoklubb bildades 1950 och är nu inne på sitt 70:e verksamhetsår. I dag är vi 120 medlemmar i klubben och är därmed en av de större klubbarna i Stockholm. Dessutom en mycket aktiv klubb med fotografer som verkar inom flera genrer.

Läs mera i vår folder som du kan ladda ner HÄR

Besök oss gärna under någon av höstens fyra utställningar under hösten. Den första har vernissage den 12 september. Platsen för samtliga är Årsta Folkets hus i Årsta. Hjälmarsvägen 26.

Håll utkik efter datumen. Annonseras bland annat här på hemsidan och via Årsta Folkets Hus.

Utmärkande för klubben är också gemenskap och att få tillhöra ett trevligt sammanhang bland fotovänner. Vi har roligt!

Naturligtvis har vi pandemin i åtanke, i dessa dagar, för ditt och vårt gemensamma bästa.

Nästa månadsmöte

Tisdag 14 september

Klubbmötet blir denna gång på nätet pga C 19.

(Från och med hösten 2020 håller vi till i Årsta Folkets hus.

På grund av pandemin tillämpar vi, tills vidare, föranmälan för max 50 personer.)

(Hitta hit? Läs HÄR (öppnas i nytt fönster))

Läs Exponera!

Håll dig ajour med vad som händer i fotoklubbssverige. Läs Riksförbundets tidning Exponera!

Läs Exponera här!

Vad får jag fotografera

Enligt SVT Nyheter

Enligt Kamera&Bild om GDPR

Enligt FalkensBild

Enligt RSF

Enligt Lawline

Kom ihåg att det handlar om juridik och så länge det inte finns prejudikat är det mer eller mindre kvalificerade antaganden om vad som gäller!

Hänt i klubben

2019-06-04 Sommarfoto 4 juni